Beautiful

Heiheiheihei, har noen av dere hørt den sangen som Carly Rae Jepsen og Justin Bieber synger sammen, nyyyyyydeliii!♥ Men uansett. For meg er det å få noe gjort nesten helt umulig. Jeg kan sitte med leksene i fanget i ca 2-4 timer før jeg rører dem, det er faktisk en utrolig dårlig egenskap. Imorgen har jeg en innlevering som skal leveres som jeg ikke har begynt på, huff..
Nå syntes jeg at bloggen min handlet veldig mye om skole, hah, gøøøy.

Akkuratt nå sitter jeg å hører på mine kjære one direction selfølgelig og prøver å få noe gjort. Har også lakert neglene i en helt nydelig farge som jeg aldri har lagt merke til før. Jeg elsker når jeg finner ting jeg aldri bruker og finner ut av de er dødsfine/bra og hele pakka! wii, happy me. 

The little mermaid

Jeg hater virkelig prøver. Bare det å ikke vite hva spørsmål det blir eller hva jeg må kunne.. Å ikke nok med det. Læreren bestemte seg for å kjøre 2kapittel prøve dagen etter han fortalte oss om det! Er ikke det urettferdig? Dagen idag har gått til å stalke one direction med veninnene mine Anna og Kari og full pugging, hater det. Heldigvis for oss er det ikke verdens vanskeligste tema, men det er jo likevell gøy å få en bra karakter.

Akkuratt nå har jeg bare laget meg litt mat og skal sette på en av favoritt filmene mine. Den lille havfruen♥ Jeg skulle gå ned på bibloteket idag for å levere en bok før jeg så heaven hylla mi stå der med alle de beste disney klassikerene. Jeg fløy rett til himmelen, elsker disney filmer. Wiii