Før og etter redigering

Her er 3 eksempler på hva litt/mye redigering av bildene dine gjør. Se på det første bilde for eksempel, det er jo helt sykt at et så kjedelig og mørkt bilde kan bli så spennende og livsfylt. Jeg elsker å leke med redigering. Jeg kan sitte i timesvis innpå photoshop å redigere bilder, noen blir jeg fornøyd med, andre ikke. Det er det som er så gøy med det. Hvis alt hadde vært perfekt, hadde det ikke vært morsomt å gjøre det. Jeg trenger å ende opp med noen dårlige bilder også, sånn at jeg kan lære og finne ut hva jeg skal gjøre bedre til neste gang jeg tar bildet, eller redigerer et lignende bilde. Jeg håper hver gang at bildene blir bedre etter jeg redigerer dem, og noen bilder trenger mer redigering enn andre. og jeg vil som regel gi nesten alle bilder en sjanse før jeg lar dem gå. 

Jeg er selv fornøyd med alle tre bildene, og syntes selv de ble fine. Men mennesker ser forskjellig på ting, og det er alt opp til personen som ser det. Det kan være fint for meg, men ikke like fint for deg. Kanskje du til og med likte bildene best uten redigering, let me know!

 

grønne dager

Det har begynt å bli kaldere ute, men jeg liker faktisk tempraturen det er nå. Jeg liker ikke når det er altfor varmt, eller når det er altfor kaldt. Så jeg håper at det blir en lang høst, så kan vinteren komme litt senere. Tok noen grønne bilder for noen uker siden og tenkte å samle dem til et innlegg. Gleder meg til alle høstfargene kommer fram i naturen. Det er så fint å ta bilde av.

Hvilken årstid er din favoritt ? 

Golden Smokey

Jeg har tenkt å vise dere hvordan jeg lager en utrolig nydelig høst smokey eye. Jeg har aldri brukt denne looken selv, for jeg syntes ikke akkuratt den egner seg for skolebruk. Den er iallefall veldig fin hvis du skal ut på noe gøy, eller bare til å ta bilder med (noe jeg håper jeg gjør snart, så får dere se hvordan det ser ut skikkelig) Jeg har ikke tatt bilde av hvordan jeg så ut før jeg begynte å sminke meg, men jeg regner med at alle vet hvordan jeg ser ut uten litt gold øyenskygge på, så det går fint. Hvis ikke er det bare å bla litt lenger ned på bloggen. 

Det første jeg starter med er å gjøre det basice: 1: eyelid primer ( too faced shadow insurance) og en øyenskygge som er ett hakk lysere enn din egen hudtone ( naked 2 – foxy, eller nars – madrauge) Deretter la jeg en golden farge over hele nedre øyenlokk ( naked 2 – half baked ) her bruker jeg inglot 29PO børste.

Så la jeg en litt mørkere gold-tonet farge i globallinjen og rundt det området. ( naked2 – snakebite) Her bruker jeg inglot 7FS børste. Du må ikke legge denne over den lyse fargen du la på tidligere.

Deretter legger jeg en svart farge ( Naked2 – Blackout) og påfører denne med en inglot 6SS. Siden dette er en svart farge, tar jeg ikke mye på kosten. Rett og slett fordi jeg ønsker ikke et dramatisk mørkt resultat. Jeg tar også bare å dabber den på hvor jeg skal ha fargen, siden jeg vil ikke ha den så volsomt. Denne påfører jeg helt i ytre kanten av øyet og litt over snakebite fargen.

Så bruker jeg en random liten børste fra ebay.  Hvis du ser på bildet har jeg lagt øyenskygge under øyet mitt. Jeg har brukt de 3 samme fargene som over og lagt dem under. rekkefølgen er: Blackout – snakebite – half baked. Fra venstre side. Håper dere ser skille mellom fargene.

Så legger jeg en catlined eyeliner ( Stila – Stay all day waterproof liquid eye liner – Intense black) Dette er en helt fantastisk eyeliner. Hvis du sliter med å legge eyeliner som meg, kan du bruke en eyeliner kost å påføre en svart strek med øyenskygge, før du tar på liquid eyeliner. Jeg liker å gjøre det på den måten siden jeg enkelt og greit har mer kontroll når jeg bruker børster.

Avslutt med den favoritt maskara.

Legg igjen en kommentar hvis du har noen spørsmål eller vil at jeg skal gjøre mer av disse innleggene.

Selvportrett

Tok noen bilder igår som jeg tenkte å vise dere. Hvis noen av dere skulle lure så er bildene tatt med Canon 550d og canon macro 2,8 60 mm linse. Bildene er redigert med photoshop CS5, og jeg kommer nok til å legge ut en innlegg om hvordan jeg redigerte dem. Det er faktisk helt sykt hva litt redigering gjør med et bilde. Hva skulle jeg gjort uten photoshop egentlig? Akkuratt nå sitter jeg å hører på dear john soundtrack. Den filmen rører meg hver gang jeg ser den, fyfader for en fantastisk film. Og er ikke Amanda seyfried verdenst nydeligste? Hun passer perfekt til slike romantiske roller, noen som er enige?

tantungen




Idag har jeg tatt bilde av tantungen. Nå er det lenge siden hun har vært hos oss, så det er koselig å ha henne på besøk. Hun ble så rastløs når hu var inne så jeg bestemte meg for å ta henne med på en liten tur til barnehagen og kameraet var jo selfølgelig med. Off, hun ble ganske lei av at jeg skulle ta bilder av henne til slutt så hun begynte å skrike å rope, stakkars. Så jeg måtte legge fra meg kamerat å heller være litt med henne. Det er så rart at når jeg tar så mange bilder (over 300) så er det bare noen få som faktisk blir brukbare, mens resten bare er uklare og har stygt lys. Håper det blir bedre etter hvert når det gjelder det der, siden det er trøttende å slette så mange bilder.

 

Satuday mornings

Mamma holder på å male gjesterommet oppe hvor jeg har soverommet mitt og det er så herlig å våkne til den lukta. Vet ikke om det bare er meg, men jeg får skikkelig stemning når det lukter maling i huset, haha. Jeg er så glad for at der er lørdag idag. Jeg har lengtet etter å stå opp med skikkelig søvn, ååååååå det var så herlig.

the eyes shout what the lips fear to say

hahah ser du at kamerat mitt er inni øyet på de 3 første bildene? hahah

Bilder jeg har tatt i det siste

Jeg har ikke oppdatert bloggen på en god stund nå og syntes virkelig det er på tide. Jeg syntes jo det er så kjekt å blogge, men det er ikke alltid det går som planlagt når det gjelder det der å blogge for fullt. Haha, tipper det er mange som kan kjenne seg igjen. Nå skal det bli godt med helg, gleder meg å stå opp imorgen uten å høre den stygge alarmen.

happybirthday

Jahallo, idag har jeg bursdag og humøret er på topp, spesielt etter en STOR tallerken med lasagne (namnamnamnamnam) Idag når jeg kom hjem fra skolen kom pappa med en canon marco 2,8 linse til meg. Jeg hadde egentlig ønsket meg en portettlinse, men han som solgte den hadde sagt at det egnet seg mye mer med en marco linse siden jeg kunne bruke den til portett bruk også. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd. En trist nyhet er at kattipusien min har blitt syk. Hun har fått en kraftig betennelse i kroppen, og hadde 41 i feber i dag morges. Vi vet ikke helt hvor betennelsen ligger, men nå skal hu være hjemme noen dager før vi tar henne til dyrlegen igjen. Sykt å tenke på at hvis vi ikke hadde merket noe, hadde hun antageligvis lagt seg ut i skogen et sted å ikke kommet hjem. Men slik er katten, så vi var heldig som merket at det var noe galt.
En ting til: Jeg kommer til å begynne å blogge litt oftere snart, men det er ikke før jeg får fikset meg et nytt design. Jeg skal prøve å lage et design selv, så det kan vær det tar en stund. Selv er jeg ikke så fornøyd med slik det ser ut nå, siden jeg er ikke fornøyd med headeren og noen småting som jeg ville likt å endre på. Ønsk meg lykke til!
Dette er 2 bilder jeg tok idag. Tok mange flere, men jeg kan vise de litt ettervært. Jeg vet at alt dette ble i en veldig sammensatt tekst, men blogg klikket så jeg får ikke gjort noe med det.