Scrapbooking

Nå har jeg til fredag å gjøre ferdig invitasjonene til konfirmasjonen min. Det skal bli herlig å ikke tenke på det lenger, i og med at jeg har blitt mast på ganske lenge nå fordi de egentlig skulle vært ferdige for lenge siden. Heldigvis er jeg ferdig med 6 stk, så da har jeg 4 igjen. Jeg kan godt legge ut resultat når alle er klare til sending.

Photoshop before and after

Idag har jeg lekt litt i photoshop, etter opplæring av mi kjære veninne. Jeg har altså fått photoshop tilbake etter mange år uten, det føles helt fantastisk! Jeg har alltid vært glad i å redigere å er derfor superglad idag. Når jeg først skulle begynne, klarte jeg nesten ikke å gjøre noen ting, det er skikkelig vanskelig å finne fram etter så mange år. Hvilket bilde likte du best?

® Alle etter bildene er redigert av meg.

pink friday

Idag er det endelig fredag og jeg har gledet meg skikkelig lenge til helg, det skal bli så digg nå. Idag tror jeg at jeg bare skal slappe helt av å gjøre typisk fredag ting hjemme, slik som å se på idol, spise pizza og være happyhappyhappy. Jeg tok noen bilder istad og jeg lover dere at det var skikkelig vanskelig, til slutt bare gidde jeg opp å gikk inn. Heldivis fikk jeg noen bilder som var brukelige, men jeg håper så inderlig på å bli bedre enn det jeg er nå. Har du noen tips???? Ja, jeg er ganske sur og alvorlig på alle bildene, men det var skikkelig vanskelig å få bra smilebilder idag + håret mitt var i alle kanter så jeg stresset litt kan du si. Here u go:

 

Idag har jeg på meg noen blomstrete superbehagelige bukser fra nelly og en “ull” genser fra H&M. JeffereyCampbells skona tok jeg på meg for bildene sin skyld, jeg hadde på meg støvler på skolen idag som ikke passet til antrekket i det hele tatt.

 

En bedre start

Jeg har mange ganger vært utrolig av og på når det gjelder det å ha blogg. Etter jeg fikk meg skikkelig design, kamerastativ og fjernkontroll har jeg tatt bloggen min mye mer på alvor enn det jeg gjorde før. Jeg syntes det har vært kjekt å blogge, men jeg har også syntes det har vært et strev til tider, å slik vil jeg ikke at det skal være. Bloggen min skal være en hobby med bilder jeg er fornøyd med, som jeg kan vise frem til andre, å ikke noe jeg tok for å bli ferdig med det for dagen. Fra nå skal jeg kun blogge fordi jeg virkelig vil, å ikke fordi jeg føler det er lenge siden jeg publiserte sist innlegg. Det å ha den tanken i bakhodet når man blogger, ødlegger hele greien med blogg for min del. Grunnen til at jeg blogger er først og fremst å ha noe å se tilbake på, noe som var bra. Derfor vil jeg ikke gjøre dette til et slurvearbeid. Jeg vil også bli flinkere til skriving og foto. Jeg vil ikke bry meg om hvor mange lesere jeg har eller hvor mange som følger bloggen min, men det er ikke lett fordi man har alltid lyst å bli lagt merke til. Spesielt hvis det er noe vi er fornøyd med. Forhåpentlighvis vil jeg kunne inspirere mennesker ettervært med det jeg skriver og det jeg legger ut. 

i en annen verden

Jeg er hjemme fra skolen idag fordi jeg har vært syk i noen dager nå og føler derfor for å være hjemme for å bli 100% klar for skolen som nå har begynt etter ferien. I påskeferien reiste jeg på hytta mi med Siri, å derfor ble det ikke noe blogging fra meg i de dagene. Jeg hadde egentlig bare tenkt å slappe av uten å stresse med bloggen i noen dager, i tillegg har vi ikke nett på hytten så det hadde blitt umulig å blogge. Jeg prøver ikke å si at jeg vanligvis stresser med bloggen sånn sett, men jeg har godt av en pause av å til. Oppholdet på hytten var helt perfekt utenom at jeg begynte ferien med å være litt små forkjølet, noe som endret seg til å bli verre. Nå sitter jeg her i sengen med nesesprayen klar, tomme tallerkener og en dorull. Det er vell egentlig alltid slik som dette når jeg er syk, jeg hater det.

________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg liker veldig godt å lese bøker, spesiellt når jeg reiser vekk. Det er ikke ofte jeg får tid til å sette meg ned for å lese når jeg er hjemme, men jeg prøver så godt jeg kan. Det hender jeg sitter litt før leggetid å leser, men det blir ikke så lenge isåfall. Jeg er utrolig dårlig til å holde ting jeg lover meg selv. Hvis jeg lover meg selv at jeg skal legge meg tidlig, slik at jeg har tid til å lese litt lengre enn vanlig, så blir jeg alltid distrahert til å gjøre noe annet isteden for. Jeg leser også utrolig sent, det er skikkelig irriterende. Jeg føler at hvis jeg ikke konsentrerer meg nok, kan jeg sitte å lese samme side 3 ganger før jeg forstår hva som skjer. Noen ganger må jeg bla bak i boken eller spørre noen andre som har lest den for å finne ut hva som nettopp skjedde og hva jeg nettop leste var. En annen ting jeg sliter litt med er at når jeg er halveis i en bok, skal jeg alltid finne meg en annen bok å lese. Når jeg var mindre så abbonerte jeg på en bokklubb. Da hadde jeg vanligvis 5 uleste bøker i hylla som jeg aldri fullførte, da fant jeg alltid andre bøker som jeg også kunne lese på, som da i ettertid ble stående halvferdig i hylla sammen med de andre bøkene. 

Boken jeg holder på med nå er the hunger games. Den har jeg holdt på med siden januar og jeg har ennå ikke kommet halveis engang. Heldigvis for meg har jeg ikke begynt på noen andre bøker, så målet mitt er å bli ferdig med den. Etterpå er planen å begynne på casting fire som jeg har planer om å kjøpe ETTER jeg er ferdig med den jeg holder på med nå. Den andre boken jeg har med på bildet under heter Marley. Den har jeg ikke lest ferdig, men det er ikke så farlig siden jeg begynte på den for mange år siden. Det er faktisk så lenge siden at jeg bare bestemte meg for å ta ut den lille papirbiten jeg hadde brukt som bokbind. Forhåpentligvis skal jeg klare å lese den ferdig en gang i fremtiden siden det er veldig morsom og søt bok så langt.

Har du lest noen av bøkene eller har du noen bok anbefalinger? 

cats from sheinside

For en stund tilbake fikk jeg øye på en katte skjorte som skilte seg spesiellt ut fra alle andre katte skjorter. Nå har jo jeg sett  mange katteklær, siden jeg vandret i dem som barn, men aldri noen skikkelig kule. Etter det har jeg hatt mer sansen for slike klær som dette. Jeg har selv en rød skjorte med mange små svarte katter på, den har jeg vist tidligere på bloggen også. Slike klær som dette er dødskult ! Jeg elsker katter og jeg elsker klær, dette er perfekt. Jeg valgte ut noen av favorittene mine og laget en kollasj til dere. De fleste av klærna er fra nettsiden sheinside, og de har et stort utvalg av katteklær og tilbehør. Direkte link her. Sheinside har også mange andre nydelige klær som dere burde ta en titt på.