New years eve

Godt nyttår folkens ♥ Det er noe ved meg som ikke helt har innsett at imorgen når jeg står opp er det offisielt 2015. Har følt meg utrolig tidsforvirret i det siste å har busted meg selv i å tro at jeg allerde er i 2015. hehe. Jeg er vertfall klar for et nytt år, selvom det sikkert ikke endrer noe. Har heller ikke satt meg noen nyttårsforsett, fordi jeg ser ikke helt poenget i det. Er det noe du vil endre, bør du heller starte når det passer deg best, det er det jeg gjør vertfall. Ellers har jeg hatt et veldig bra år! Jeg har fått tilbringt mye tid i hjemlandet mitt, med vennene mine å funnet på mye sprell. Jeg er så glad for personene i livet mitt nå, å håper de holder seg der lenge slik at jeg kan få mange andre fine år sammen med dem. Jeg ankommer et nytt år med hodet hevet uten høye eller lave forventinger. Så lenge jeg har det bra å trives er jeg fornøyd. KOS DERE IKVELD FOLKENS.

Sko glede

Jeg kan beskrive min glede ved å si at jeg er superglad(super) glad for at skona mine kom i posten idag!!!!!!!! Dette er da en av mine julepresanger fra mamma og pappa og jeg er såååå fornøyd. Hvis du har vært rundt mitt nærvær i det siste, tar det ikke lang tid før man merker min misstriv med de skonene jeg har gått rundt i fortiden. Wuhu. Ble så lei meg når jeg ikke fikk dem til jul, men bedre sent en aldri. Håper ikke snøen fryser av meg mine tær når jeg tasser rundt i snøen med disse på, feel my pain. Håper bildene under viser hvordan humøret mitt er akkuratt nå. Haha tidenes mest spennende sko for tiden. Ja jeg vet jeg er treig ♥

hahaha ler av meg selv.

Eye makeup

I denne sminkelooken skal jeg vise dere hvordan jeg pleier å ha øyensminken min hvis jeg føler for å pynte meg litt ekstra. Denne looken er enkel, som gjør at de fleste klarer å fullføre med et godt resultat. Jeg går ikke inn i dybden på hva produkter jeg har brukt, men øyenskyggene mine er vertfall fra naked 2 pallettet til urban decay. Tror de fleste fargene skal være greie å finne selv. Hvis noen lurer på noe annet er det bare til å spørre ♥

1. Jeg starter av med et nakent øye, som jeg har gått over med øyenskyggeprimer og foundation. Da har jeg laget meg en base, slik at det blir lettere å jobbe videre med sminken.

2. Jeg påfører en lys shimmet øyenskygge over øyenlokket og under høyste del av øyenbryn for å fremheve brynet.

3. Jeg legger en bronsefarget shimmer øyenskygget over hele lokket.

4. For å gi dybde til looken legger jeg på en mørk bronse/gull farget i globallinjen. Her er jeg ikke redd for å få harde kanter.

5. Jeg bruker en blendingbørste for å duse ut alle harde kanter. Jeg har dubbet blendingbørsten litt i svart øyenskygge for å gjøre resultatet mer dramatisk.

6. Jeg går over med den mørke bronse/gull fargen fra tidligere å bruker en tynn børste rundt øyet som en veldig duset ut eyeliner.

7. For å få den perfekte winged eyelineren går jeg over med svart øyenskygge før jeg påfører med gel liner. Jeg påfører kun liner på halve lokket.

8. Avslutt med din favoritt maskara! Jeg foretrekker å kun bruke maskara på de øverste vippene.

Ferdig!

Fortell meg om du liker innlegg som dette, så kan jeg lage flere.

Hvorfor blogger jeg?

Jeg er muligens en blogger, men jeg har forstått det på meg selv at jeg ikke helt har finnet min egen hensikt til å blogge. Først var det for å samle på dager, se tilbake og minne. Nå? usikker. Jo jeg er glad i å se tilbake på hva jeg har skapt og hva jeg har skrevet, det er jo en fin måte å huske seg selv på. (Til en glemsk sjel) Men jeg vil også kunne gjøre noe med teksten jeg skriver. Er jeg her for å skrive dagbok, inspirere, skrive om min hverdag, underholdning? Det er det jeg vil finne ut. Til nå har jeg skrevet på en veldig pyntet måte, noe jeg ikke helt har vært fornøyd med. Når jeg sitter å skriver et innlegg, undrer jeg “hvordan kan jeg pynte denne dagen?”. Hm, er ikke folk lei av det nå med mange 1000 blogger som allerde gjør det? Jeg er værtfall det. Å det er viktig for meg at jeg skriver noe jeg selv ville lest, hvis ikke mister jeg jo hensikten. Planen for meg er da ikke å skille seg ut fra alle disse bloggerene, men å finne en måte slik at jeg kan blogge bra. Blogge på en måte jeg trives og forsetter med.

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi jeg vil at dere skal være klar over at jeg ønsker noe nytt. Jeg vil utforske bloggprosessen, og skrive noe jeg blir fornøyd med å legge ut. Jeg vil lære meg selv å kunne skrive det første som popper i hode mitt når jeg lager et hverdags innlegg, men også mye annet. Jeg vil også lage innlegg som kan: hjelpe andre, skjønnhet, tanker, mote, foto osv. Det er sunt for meg å skrive, å jeg vil hele tiden gjør det. Det er da jeg må sette spørsmålstegn til betegnet “blogg”. Fordi hva gjør nettop bloggen? Jo, den holder meg skrivede, slik at fingrene mine ikke ruster, men den gir meg også et skrivepress. Hvis jeg blir presset til å skrive kan det være en bra ting, men jeg vil også kunne skrive når jeg faktisk vil. Jeg må ville. Det er da det er gøy.

Jeg vil også at dere skal bli bedre kjent med personen som skriver bloggen, meg. Jeg skal nok forsette å pynte litt, men skal ha dette i bakhodet. Jeg for se hva som skjer fordi jeg vet ikke hvordan innleggene mine kommer til å være framover. Om de kommer til å endre seg, eller om de ikke gjør det. Jeg kommer enkelt å greit til å bare gjøre hva jeg føler for. Dette er en gyllen tid for meg til å finne min måte å blogge på, nå som ikke så mange følger meg. Jeg håper jo at bloggen kan bli noe jeg kan forsette med, siden jeg elsker det når jeg klarer det.

Oki, håper ikke jeg mistet poenget med dette innlegget, å at mange forstår hva jeg ville fram til.


xx

Julesnø

Ææææ for en fin jul det har vært i år, jeg er så utrolig fornøyd. Håper at dere alle har hatt det utrolig fint, å fått mye fint. Jeg har værtfall spist meg gravid, å jeg merket fort igår at kjolevalget ikke helt passet til anledningen når jeg faktisk måtte stresse med å ikke sprekke kjolen. Skal ikke ha på meg den neste år værtfall ♥ Nå har det værtfall endelig kommet snø til meg i år å det feiret jeg og mine kjære ute i snøen idag. Måtte knipse noen bilder av katten og hunden min som leker. Love them so much. Jeg har tilbringet dagen på kjøkkenet med nesa i en bok og i sofaen med sølt te i hele fanget. Jeg skulle gjøre et forsøk på å leke med katten min, med en full tekopp i hånda. Jepp. Idag skal jeg spise middag med min bror på besøk, å ellers kose meg masse. GOD JUL 

Irriterende katt

Akkuratt nå prøver jeg å ikke irritere meg for mye over katten min som har begynt å slurke i seg det store glasset med vann jeg tok opp. Jeg har det mørkt på rommet, så jeg begynner bare å høre ekleste slurkelydene. Det går virkelig ikke ann å ta med seg drikke opp på rommet hvis hun er i nærheten siden hu skal oppi uansett. En gang hadde jeg et glass med vann på nattbordet, å da våknet jeg av tidenes morgenbad av at hun faktisk dyttet glasset rett i ansiktet mitt. Dritt katt ♥

Idag har jeg vært på koselig lunsj med noen gode veninner, å nå skal jeg bruke resten av kvelden min på å forberede meg til morgendagen. Vet ikke hva jeg skal ha på meg engang. Fikk en trist nyhet når jeg kom hjem idag av at skoene jeg hadde bestilt til meg selv ifra mamma og pappa ikke kommer fram til jul. Noe jeg syntes er utrolig dumt med tanke på at det vare 1/3 av gaven og jeg hadde virkelig satt fram til de. Jaja. Jeg får kose meg med det andre. Jeg har vært så heldig å valgt julegave selv i år, sånn at det blir ekstra spennende for meg å åpne gaven under treet. hehe ironien. Noen syntes sikkert det er kjedelig, men jeg syntes ikke det er så galt. Spesielt hvis jeg har bestilt fra nettet, så er det noe med gleden å faktisk åpne det opp for å se hvor stygt eller fint det er i virkligheten. 

Her er meg idag

Mine julenegler

GOD JUL folkens ♥ Håper alle dere der ute er full av julestemning å klar for å ferie dagen imorgen, haha. Syntes egentlig hele konseptet julestemning er veldig overvurdert. Man må ikke glemme at man kan ha julestemning selvom du ikke glitrer rødt å har bjeller på hjernen dagen lang. Jeg har værtfall julestemning nå, å gleder meg utrolig mye til imorgen. Til anledningen har jeg pyntet neglene mine litt, slik på bildene under. Liker å småpusse litt på detaljene på spesielle høydepunkter. Jeg valgte min tradisjonelle julelakk fra isadora fra deres kolleksjon “sugar crush” som er utrolig nydelig. Neglelakken legger seg som sand på neglene, å varer utrolig lenge. Kos dere videre idag folkens, det skal jeg.

Late dager

Ironisk nok lovde jeg meg selv å ikke spise usunt idag. Til nå har jeg stappet i meg en liten cola, en halv ostepop, en pakke med smurf og litt sjokolade. Numnum. Jeg lever bare en gang? Jeg lever late dager for tiden med rommet bleksvart med pcskjermen som lyser opp ansiktet. Alle har vell noen dager hvor man faktisk bare lengter etter å leve litt i sin egen hule, å gjemme seg litt. Hehe, det gjør vertfall jeg. En stemme i hode, forteller meg å skru på lyset å få noe nytte ut av dagen mens den andre stemmen forteller meg til å bli liggende. Tror jeg skal vurdere alternativene litt nøyere, så får jeg bestemme meg for hva jeg skal gjøre om en stund. Håper alle der ute koser seg ♥ Her er noen bilder fra en litt motsatt setting en det jeg er i nå.

Min morgen i minutter

09:00 Ringer alarmen, og gryntelydene kommer fra både meg og kari. Ingen av oss vil stå opp

09:30 Ligger å drar meg litt lenger i sengen, men kommer meg opp til slutt. Wuhu. Kari blir liggende 

09:50 Nå har jeg vasket ansiktet, dusjet og jeg tråkker oppi gårdagens joggebukse.

09:52 Ser ut vinduet å blir skuffet for at været ikke slipper inn noe lys i huset.

09:55 Liker å starte morningen med en kopp te, og i dag er ikke noe unntak. Jeg lager meg en kopp med jule te og sipper den med kjøkkenbordet med pakke og sjokolade kalender ved siden av. Blir glad av å spise kindersjokoladen min og morningen min blir automatisk bedre.

10:05 På tide å sminke seg etter “frokosten”.  

10:20 Bruker laaang tid på sminken fordi jeg desperat prøver å dokumentere i bilder mens jeg gjør det. Ser på bildene og gir opp. Sminker meg vanlig igjen.

10:30 Krøller og retter håret, tenker på kari som ligger å sover.

10:40 Springer ut for å knipse bilde av resultatet, det begynner å regne og jeg springer inn igjen.

11:00 Lister meg opp for å vekke Kari

11:29 Har møtt en våken kari som er for trøtt til å røre på seg. Jeg er med henne en stund før jeg prøver å få dovendyret med meg ned. Jeg misslyktes.

11:30 Jeg startet å lage frokost som jeg senere serverer i senga til kari. Vi ser på julefilm. kooos

Knee skirt

Det å være “blogger” på denne tiden er helt avhening av været, å det har jeg fått kjenne på de siste dagene. Jeg håper alle dere kan forstå min frustrasjon når jeg skulle skynte meg hjem idag for å ta bilder. Jeg kom hjem, stellet meg, ladet siste restene av kamerat, og turet ut. Det som ventet meg ute var helt ok lys, nysgjerrige naboer og en to minutters tur til bilde location. Selfølgelig når jeg skal sette igang å ta bilder, er kamerat mitt fullstendig tomt for strøm å jeg står der. Laderen min er virkelig min verste venn for øyeblikket. Jeg klarte heldigvis å knipse noen bilder utenfor huset mitt etter et desperat forsøk på å fikse laderen min. (klarte det,litt)

Jeg er en høstelsker og liker utrolig godt mørketiden. I motsetning til andre mennesker, blir ikke jeg deprimert på denne tiden. Tvert imot. Noe som irriterer meg med å være så glad i denne tiden, er jo selfølgelig bildene jeg ikke får tatt. Jeg er ikke spesielt glad i å gå ut å ta bilder når det er helt blått ute uansett. Jeg får smøre meg med tålmodighet og ta bilder når jeg får mulighet. 

Idag har jeg på meg en genser fra bikbok, skjørt fra urban og sko fra husker ikke. Er utrolig glad i dette skjørtet, jeg syntes det er så fint ♥ Det er noe jeg ikke helt så for meg å ha i garderoben, men utrolig glad for å ha tatt det med meg hjem. wii.