mini nicki

Planen idag er å se The hunger games med Kari. Det at hun ikke har sett filmen ennå, men hun har lest boka er virkelig sjokkerene. Jeg har lenge mast på henne om at hun må se den, og nå er tiden endelig her! Forresten så prøver Kari ut en nye sjokoladepudding. Jeg har selv spist denne en del ganger, men har aldri klart å spist den opp. Vi får se hvordan det går denne gang. Når jeg var nede på kjøkkene, foreslo jeg faktisk å filme det for å se om vi klarte å spise den opp. Dere burde prøve, det er umulig. Ønsk oss lykke til.

Det går ikke som planlagt

Jeg føler nesten det er slik at hver gang jeg virkelig går inn for noe eller vil at noe skal skje, så blir alt så annerledes enn det jeg hadde forventet. Jeg håper virkelig at det er mange som vet hva jeg snakker om. De siste dagene har gått helt motsatt enn det jeg egentlig hadde forestilt meg. Matteprøven jeg fikk tilbake på fredag var så mye dårligere enn jeg trodde. Jeg blir så utrolig deprimert, med tanke på at jeg trodde dette var den første matteprøven jeg skulle bli glad for å få tilbake, men at det ikke gikk min vei i det hele tatt. Helt siden jeg var liten har jeg aldri forstått matte og når jeg endelig trodde jeg hadde det, etter 8 og et halvt år. Nei. Åååå, Tonje. Jeg hater å være negativ. Noen ganger føler jeg at jeg bare være negativ hele tiden, det er det verste jeg vet om, men man kan vell ikke være positiv hele tiden?

Idag når jeg gikk hjem fra Anna, var det helt utrolig fnt vær ute. Sola skinte og jeg trengte ikke å ha på meg jakke, det var skikkelig herlig. Jeg har lengtet etter slik vær i mange uker og måneder. Endelig er sola tilbake. Nå har ikke jeg sjekket værmeldingen og jeg er skikkelig usikker på hvor lenge sola kommer til å vare. Får nyte den så lenge den varer.

Her er noen bilder jeg fant på weheartitttttt♥♥♥♥♥

 

the rocket og moods of norway

Hei! Som sagt så var jeg på auf møte igår og det var kjempe interesant. Desverre kom ikke Kari mills, men møte var bra uansett. Jeg fikk et bedre innblikk av hvordan vilkatter har det, hvordan de lever, blir behandlet og hvordan vi mennesker synke tallet på villkatter. Det ble også snakk om hva oppgaver de hadde i dyrebeskyttelsen, det var var virkelig verdt det å gå på det møte. Fikk også kjøpt ny maskara, the rocket fra maybelline new york. Har ikke fått testet den ennå, så det kommer senere om hva jeg syntes om den. Jeg fikk også en pakke fra moods of norway når jeg kom inn døra. Jeg ble skikkelig glad og overlykkelig når jeg så hvordan sminkeveskene mine som jeg hadde bestilt så ut. Jeg er virkelig fornøyd.

beautiful curls

Hei, nå skal jeg snart avgårde til Sandnes for å være med på et auf møte. Jeg reiser med Kari, Anna, Hedda og Elin tror jeg. Er ikke helt sikker på hvem som skal være med. Møte skal handle om dyrevern og Kari mills skal komme å snakke. Jeg har gledet meg lenge til dette møte siden dyrevern er noe jeg virkelig intereserer for. Snakkes sikkert senere!

Video hver uke?

Hei, jeg tenkte å begynne å ha en video i uken. Jeg har noen videoplaner på lager og derfor syntes jeg det er en god ide, i tillegg til at jeg blir flinkere til å lage videoer. Si hva du mener i kommentarfeltet. Idag stråler sola ute og jeg skal snart komme meg ut mens det er sol. Når jeg ser ut vindue nå ser jeg faktisk at det har komt litt skygge, neinei! Idag er planen å bare jobbe med engelsk innlevering. Det skal leveres på fredag å jeg begynner å få veldig dårlig tid. Håper alle nyter dagen i solen. Haha, jeg ler meg ihjel når jeg ser bildene nedenfor. Hunden min, memos(den svarte) ser helt gal ut på alle bildene.


 

cool cat

Idag har jeg skikkelig vondt i armene etter treningen igår at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Hverdagslige ting som å åpne kjøleskapet, kle på meg eller å løfte noe er helt utrolig vanskelig. Jeg overdriver litt nå, men poenget var at jeg har veldig vondt. Idag har jeg bare ligget i sofaen å sett på hotel cæsar. Jeg hater at jeg aldri klarer å få ting gjort. På fredag skal jeg levere inn en movie review i engelsk og jeg har ikke engang begynt. Nok med denne negativiteten. Jeg tok noen bilder av Davina utenfor igår og jeg syntes de ble ganske bra, hva syntes du? 

 

Outfit

Hei, idag var det første skoledag etter ferien og jeg er skikkelig trøtt. Forhåpentligvis skal jeg bort til noen veninner senere, sånn at energien stiger. Det skjedde faktisk noe ganske trist idag. I siste friminutt blir vi tvunget til å være ute og jeg hadde tydligvis tråkket i en bæsj. Skikkelig nedtur. Når jeg kom hjem tok jeg noen bilder ute til dere. Tror jeg tok litt over 100 bilder og nesten alle av dem ble skikkelig misslykka. Jeg hater mandager. Skjerf fra lindex, cardigan fra H&M, bukse fra sparkz og sko en random new york butikk( jeg brukte noen andre sko på skolen, disse er rene!)

3 bluser

Idag skal jeg vise dere 3 av mine bluser fra kleskapet mitt. Jeg synes slike innlegg som dette er litt gøyale, så kan dere få et lite innblikk av hva kleskapet mitt inneholder. Si ifra om dere ønsker flere slike innlegg eller om det ikke falt i smak i det hele tatt.


Søt rosa bluse fra H&M. Denne blusen er perfekt nå som våren og sommeren kommer. Det er heller ikke galt å bruke den i kulden heller. Den fine rosafargen lyser opp hverdagen. Hvis det kan bli litt kaldt, er det perfekt å style den med en tykk genser eller en varm cardigan.


Katte bluse fra forever21. Dette er vell den mest unike blusen jeg har og det er utrolig mange delte meninger om den. Jeg elsker den! Jeg syntes det er skikkelig tøff med et høytlivbukse eller shorts. Det at det er katter på den gjør det bare veldig morsomt og annerledes. 


Blomster bluse fra forever21. Jeg er skikkelig forelsket i denne blusen. Den er så utrolig søt, fin og blomstrete. Jeg fantaserer meg med denne, et rosa skjørt og noen nydelige sommersko.