Sleep tight

Idag er jeg unormalt (eller normalt) trøtt. Derfor har jeg satt sammen et innlegg, der jeg deler noen av sangene jeg liker å sove til. Jeg elsker slappe-av dager hvor man ikke trenger å tenke på noe som helst, men det kan fort bli kjedelig i lengden. Idag har jeg hatt en typisk dag, der jeg bare har sovet, spist og sett film. Jeg trodde egentlig det skulle bli kjedelig, men etter en lang dag på skolen så syntes jeg det har vært veldig avslappende. Tirsdag har alltid vært, og vil alltid være en sleep day for min del. Jeg har sett på tirsdager som en slitsom dag veldig lenge, fordi det er lenge til helg og det er dagen etter mandag. Det er den verste dagen i uken, noe som gjør det perfekt til å bare waste bort. Selvom hele konseptet med å sove bort dager skremmer meg, er det lov idag. Fordi det tross alt er tirsdag.

Endelig helg

Nå er det etterlengtet å faktisk kunne slappe av litt for en gang skyld. Føler jeg har vært så utrolig opptatt de siste dagene, fordi jeg har gjort noe hver dag. Denne uken har tatt alt for lang å komme seg gjennom, så det utrolig herlig med helg nå! Jeg tror jeg ikke har vært så lat som idag på lenge. Jeg våknet i to tiden og jeg tror ikke jeg gjorde noe fornuftig før klokken ble fire? Jeg er vertfall ikke så veldig glad i å sløse bort dager slik som det, men idag var det faktisk ikke så ille. Til tross for at jeg har vasket litt, så har jeg egentlig bare holdt meg i senga i hele dag. Ellers håper jeg alle har en kjekk helg ! Bildene over er fra når jeg var i Stavanger på onsdag, veldig koselig dag.

Lets talk about coffee

Jeg ler av tanken på hvordan mitt forhold til kaffe var før. Jeg hatet kaffe. Hatet. Jeg brakk meg av tanken. Det er egentlig ganske rart hvordan man bare begynner å elske en ting? som for eksempel kaffe. Jeg husker jeg alltid ville like kaffe, fordi hvem vil ikke det ? Det er jo “kult” å drikke kaffe, eller er det bare meg ? Hahah, det er veldig rart å si det. Jeg har faktisk lært meg selv til å like kaffe, og ja det høres utrolig dumt ut men det er sant. Jeg har gått fra å ikke like kaffe til å faktisk elske det. Eller, jeg elsker kaffe med melk i. Det er en stor forskjell ♥ Nå er forholdet mitt til kaffe utrolig bra, og jeg drikker det omtrent hver dag! U should too

Outfit Søndag

Jeg beklager for at jeg drar ut alle innleggene fra en helg slik som dette, men siden jeg hadde så mange bilder følte jeg at det passet best. Her er ivertfall noen bilder av hva jeg hadde på meg på søndag. 

Ellers har jeg hatt en veldig lang skoledag, så jeg er ganske sliten og trøtt. Hver onsdag har vi fritime fra 11:20 til klokken 14:00 så jeg og noen fra klassen fik tid til å ta oss en tur til Stavanger i mellomtiden. Det er ganske koselig å ha fri midt i dagen, men kan være litt irriterende om vi ikke har så mye å finne på. Nå skal jeg snart reise på AUF møte. Jeg er ikke så veldig politisk aktiv, så jeg prøver forsatt å finne ut hvor jeg hører til. Håper jeg kan lære noe fra idag, så snakkes vi. Ha en fin dag alle sammen! 

 

Oslo dag to

Etter lite søvn klarte vi alle å dra oss opp av sengen og ned til frokosten på søndag. Det er alltid like morsomt å stå opp sammen med disse jentene. Uansett hva vi gjør så klarer vi å snu hver situasjon til noe morsomt. Altså, Emilie spratt opp av sengen. Jeg var sånn halvveis våken mens Stine ligger i dvale, hahaha. Vi ville stå opp tidligst mulig slik at vi kunne tilbringe mest mulig tid sammen siste dagen. Vi bestemte oss for å gå litt rundt i Oslo, å se mest mulig før vi måtte rekke fly og tog. Vi startet med å ta trikken litt rundt forbi for å lete etter loppemarked og vintage butikker. Lite fant vi, men kjekt å reise litt rundt uansett. Ellers reiste vi også ned til aker brygge, tok masse bilder og gikk på cafe.

Så var det tid for å si hade og det er alltid trist. Vi har blitt så utrolig godt kjent med hverandre på den lille tiden vi har kjent hverandre, men sånn er det jo når man faktisk bor oppå hverandre fra første stund. Jeg savner fortsatt de små morsomme øyeblikkene jeg og Emilie hadde på rommet vårt i USA, som vi aldri klarer å slutte å snakke om. Når man bor sammen i en måned er det mye man lærer om hverandre og det er så mye morsomt man får med seg. Noen eksempler er når Emilie mistet kortet sitt hver andre dag, når det var FULLT av maur på rommet vårt og vi begge skrek på hverandre, måten vi bare hev rundt på hverandres ting fordi vi lånte alt av hverandre, frustrasjonen til Emilie når alltid (ALLTID) tok skona hennes, når vi tok power naps og var trøtt konstant, når vi alltid var forsent til hvert eneste møte og når vi måtte henge sokker og truser på kles hengere over hele rommet fordi vaskerommet ikke funket. Det er et par små ting som bare har lagt et minne i hode mitt, men det er så utrolig mye mer. 

Snakkes snart igjen cali jenter 

Oslo dag en

Kanskje noen har fått det med seg, men jeg var i Oslo i helgen på EF reunion. Det er et opplegg som EF har satt opp for alle som har reist på språkreise i sommer. Etter jeg kom hjem fra språkreisen har savnet etter jentene jeg var med der nede vært stort, så Oslo tur var perfekt. Dessverre kunne ikke alle jentene i min squad komme, men det var helt utrolig kjekt å få se dem som kunne komme igjen. Jeg og Emilie reiste med fly fra Stavanger på ettermiddagen. Vi klarte å komme oss på feil tog som kjørte fra flyplassen til Oslo S så det var nedtur. Det var ironisk med tanke på hvor selvsikre vi var når vi forlatte mødrene våres hjemme for å bevise til dem at vi skulle være ansvarlige og voksne. Den første meldingen de fikk var at vi hadde gått på feil tog. Dessverre måtte vi kjøpe to billetter, noe som var skikkelig kjipt. Til tross for dette sto verdens beste jenter å skremte oss når vi ankom Oslo S. Det var utrolig morsomt med tanke på at de hadde lurt oss til å tro at de ikke orket å gå å hente oss, men jeg ble så utrolig glad når jeg fikk øye på de. Det var latter fra første øyeblikk og det føles ut som om vi aldri har vært borte fra hverandre. Gud så glad jeg er i dem. Vi gikk for å spise pizza med noen andre jenter som bodde på et annet hotell.

På lørdagen sto vi opp tidlig for å spise hotellfrokost og for å få tid til å shoppe litt i Oslo før vi reiste til reunion. Reunion party var helt okei, men det var så utrolig bra å se alle igjen. Å være samlet med folk som jeg var i USA med fikk meg til å føle at jeg aldri forlot dem i det hele tatt. Jeg har opplevd den beste sommeren noen sinne, og det var alle disse menneskene som var med på å gjøre det så bra. Etter reunion gikk jeg og noen jenter ned på aker brygge for å spise dessert. Det var trist å nok en gang måtte si hade til mange, men jeg håper jeg kan møte flere av dem igjen! Vi har allerede lagt planer om besøk og turer i fremtiden så jeg ser skikkelig fram til det.