JEG ELSKER KUNDESERVICE

Hvem skulle trodd at dette var det første innlegget jeg ville publisere etter blogg-comebacket mitt. Hei stalker! Så. Jeg har “tekniske” problemer. Rettere sagt: Youtube suger og Youtube support suger mer. Her prøver jeg å la drømmene mine som youtuber med to kanaler komme i oppfyllelse, ved å lage en ny kanal. Planen var enkel. Ny kanal = god ide. Jeg orker ikke å forklare hele greia med ny kanal, men problemet er at jeg ikke får verifisert kanalen. Det betyr at jeg ikke kan laste opp videoer over 15 minutter + jeg får heller ikke legge ut thumbnail. Hvis man ikke kan legge ut thumbnail, kan man like så godt slette kanalen. Jeg har vært i kontakt med Youtube kundeservice 4 (!!!) ganger, med NULL hell. Ryan var den verste. Jeg trodde han hadde et hjerte av gull. Så hadde han ikke det.

Det jeg liker best med teknologi er når den fungerer. Det jeg liker minst, er når den ikke fungerer. Om ting bare hadde fungert, kunne jeg startet den nye drømmen som youtuber med to kanaler imorgen. Sannheten er at jeg kommer til å klø meg selv i hue noen dager til. Vil jeg det? nei. Kommer jeg til å ta kontakt med kundeservice igjen? sikkert. Kommer det til å være en forferdelig opplevelse? ja.

Ønsk meg lykke til xxx

HVA DRIVER JEG MED???

HEI!!!! IM BACK!!!!!!

Hvis du er her, så GRATULERER fordi da er du offisielt en STALKER. Så hei stalker!

Jeg lover ingenting, men jeg har veldig lyst til å begynne å blogge igjen. Ikke hver dag, kanskje ikke hver uke og til og med muligens ikke hver måned engang. Poenget er at jeg skal gi meg selv muligheten til å skrive og poste bilder OM JEG VIL. Så det kommer jeg til å gjøre. Jeg begynner med dette innlegget egentlig bare for å se hvordan det føles å skrive. Som du ser, eller ikke ser. IDK. Så har jeg fått ny header osv. Syntes den ble veldig kul, og kattete. Litt som meg. Kul og kattete. Ha-Ha. Følg med om du vil ha mer innlegg, eller ikke. IDC. LOL.

Her er et bilde av meg.