BRUNETTE

NÅ er jeg endelig brunette. For første gang i livet mitt har jeg fått en farge i håret mitt, og det er veldig rart. Tenka at jeg aldr hari latt noen røre fargen på håret mitt, men siden jeg var så lei av den nå så måtte jeg faktisk gjøre noe med det nå. Idag har jeg derfor farget håret mitt brunere. Det er selfølgelig uvant nå, men jeg er veldig fornøyd. Dere skulle vist hvor mye jeg har klaget på håret mitt den siste tiden, herregud hahaha. Jeg har ikke tatt permanent farge i håret, men noe som heter minicolour? Vertfall en farge som gradvis skal forsvinne. Hvis jeg er fornøyd skal jeg kanskje ta permanent i senere tid. Idag fikk jeg veninna mi til å ta noen bilder av meg, men de måtte jeg bare gi opp. Det er helt sykt hvor ukomfortabel jeg er bak kameraet når noen andre tar bilder av meg, det er rart. Jeg tar bilder av meg selv hele tiden (æh, sykt kleint å skrive) så jeg burde egentlig vite hvordan jeg skal stå for at jeg skal være fornøyd med bildene, men nei. Akkuratt nå er jeg mest komfortabel med å ta bildene mine selv, helst med ingen mennesker rundt meg.

De siste dagene har vært kjempe kjekke. Jeg har vært med mange gode venner, spilt mye sims og vært oppe til veldig sent, eller burde jeg skrive veldig tidlig? Nå vil jeg rydde, slappe av og være litt med meg selv. Det er savnet. Disse bildene tok jeg mens det var mørkt ute så jeg brukte blits, noe jeg syntes var litt kult. Fargen kommer ikke helt rett fram på bildene, så den viser jeg skikkelig senere.

BLOGGES 😛

Hjemme igjen

Nå er jeg hjemme igjen etter en måned i California. Jeg har brukt dagene etter jeg kom hjem til å se venner igjen og slappe mye av. Det var veldig rart å komme hjem til vanlige rutiner, og ikke minst veldig veldig trist å reise fra vennene mine. Jeg griner ikke lett, så jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg skulle gråte så mye når jeg forlot Long Beach, men det gjorde jeg. Jeg har som sagt blitt så glad i folkene der nede, at det å ikke se dem hver dag lenger er veldig rart. Men det er godt å komme hjem også. Jeg har savnet å kunne planlegge min egen hverdag, slappe skikkelig av, se på netflix, være oppe lenge og sove så lenge jeg vil. Nå sitter jeg igjen med en rar følelse, fordi California føles så utrolig langt borte. Døgnrytmen min er helt ødelagt for tiden. Jeg sover så utrolig lenge ut på dagen, uansett hvor mange alarmen jeg tar på for å vekke meg. Hver dag siden jeg kom hjem har jeg blitt vekket SENT på dagen. Dette skal jeg prøve å fikse snart fordi det er skikkelig irriterende. Jetlaget har virkelig påvirket meg.

Hvis noen vurderer å reise på spåkreise til neste år, så skal jeg lage et litt mer infomerende innlegg senere om mitt inntrykk. Jeg skal også prøve å redigere sammen en video, sien jeg har filmet litt der nede. Ellers anbefaler jeg alle å reise! Jeg har hatt en opplevelse for livet som jeg skal se tilbake på til jeg dør, og det mener jeg. Det er virkelig ikke det samme som å reise på en vanlig ferie. Stemningen du får av alle menneskene, skolen, campus, ledere og hele pakken er helt unik. Det er selvsagt hva du gjør det til, og jeg tror ikke alle trives like mye der nede. Hvis man er positiv og liker seg rundt mennesker, så dra! Det er så verdt det. Jeg skulle ønske jeg kunne spole tilbake i tid og oppleve alt på ny.

Las vegas weekend

Helgen i Las Vegas har vært helt fantastisk. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne når jeg skal forklare hva vi har gjort. Vi har sett og gjort så mye, så det er vanskelig å formelere det. Vi begynte med å stoppe bussen for å shoppe litt på et outlet. Det var sykt mye bra der, så jeg skulle gjerne hatt litt lenger tid, men det var gøy likevel. Bussturen gikk helt fint. Jeg syntes faktisk at bussturene her er veldig koselige, fordi det er så mange kjekke folk på bussene. Vi har allsang, hører på musikk, sover og andre ting som gjør at bussturen ikke blir så lang og kjedelig. Pluss lederne arrangerte konkurranse på vei bort og hjem. Den første konkurransen var at vi skulle legge ut bus moment på instagram og vår buss vant! På vei hjem kunne vi vinne en melkesjokoladeplate hvis vi sang foran bussen. Jeg og Emilie nålte ikke et sekund når vi så sjokoladeplaten så vi sang tore tang, og fikk mest jubel så vi vant.

Det var skikkelig deilig å komme på hotellet til skikkelig gode senger. Jeg har lengtet etter min seng gjennom hele oppholdet så det var godt å komme seg bort fra campus sengene. I Las vegas på dagen har gikk vi rundt i gatene, var skikkelig turister og shoppet veldig mye. Vi tok også en berg og dalbane som gikk foran New York New York bygningen. Vi så frihetsgudinnen og parisertårnet. Veldig fornøyd! På kvelden reiste vi til stratosphere tårnet, og det var SÅ nydelig. Vi fikk se skikkelig bra utsikt over Las Vegas, tok en ride og spist god mat. Etterpå kjørte vi i limosin med høy musikk og partylys. Gud, så gøy det var. Vi fikk skikkelig Las Vegas stemning, det er helt sykt. Jeg forstår ikke helt alt jeg har fått opplevd på denne måneden fordi det er så mye. På vei hjem fikk vi utdelt gruppebilder og vi signerte hverandres bilder med kommentarer. Jeg ble veldig rørt og noen begynte til og med å grine. Som sagt, jeg vil virkelig ikke reise hjem. Jeg har hatt en fantastisk helg som jeg skal huske for livet. Jeg klarer ikke å samle alle minnene fra helgen i et innlegg siden det er så mye. Nå må jeg gå å legge meg fordi imorgen skal vi ha vår siste hele dag. Veldig trist.


Six flags

På torsdag var det endelig på tide å ta turen til six flags. Jeg er tidenes berg og dalbane elsker så jeg hadde gledet meg veldig mye til å reise dit. Det var veldig mange bra berg og dalbaner der så jeg er egentlig kjempe fornøyd. Jeg og de jeg var med i parken kjøpte oss fastpass slik at vi fikk 90% mindre kø og kunne ta enkelte karuseller to ganger på rad. Det var skikkelig deilig å gå forbi en timeesvis med kø og hoppe oppi berg og dalbaner etter kun noen minutter med venting. Selv om vi hadde kjøpt pass, klarte vi desverre ikke å ta alle attraksjonene. Det var veldig dumt siden det var noen veldig morsomme vi ikke fikk tatt, men det får jeg ta til neste gang jeg reiser hit. Tempraturen var helt utrolig varm og jeg gikk nok en gang ut av parken HELT svett. Nok en fantastisk dag i California, looove it.


Anne Mari, Synne og synne.

Nå ligger vi på hotellet i Las Vegas og venter på kvelden. Vi har allerede sett mye av byen og jeg gleder meg skikkelig mye til å få se mer. Jeg skal blogge mer om Vegas senere!

Graduation

Idag er vi offisielt ferdig med skolen her i California. Jeg er helt overasket over hvor fort det har gått. Idag hadde vi et farvell møte i likhet med slik vi hadde når vi kom. Mellomrommet mellom de to møtene føles ut som kun noen dager, og det er en rar følelse. Dagen idag har vært morsom, trist og glad. Jeg nyter de siste dagene mine her, fordi jeg reiser hjem før jeg aner det selv. For dere som ikke vet det så kommer jeg hjem 22. Vi startet dagen med å ha vår siste time i klasserommet. Vi fikk gratisk donuts av læreren vår og gjorde noen aktiviteter sammen. Etterpå fikk vi hatter og hadde møte. Senere gikk vi på stranden og hadde party. Jeg griner vanligvis ikke lett, men hver eneste snakk om å reise hjem gjør meg på gråten nå. Har felt noen tårer idag og ellers ledd og smilt masse med venner og ledere her. Jeg er så fornøyd med denne gjengen, den er virkelig så fin. Jeg er ikke ofte sammen med så mange gode mennesker på samme plass, det er helt uvirkelig. Det er vanskelig for dere som sitter hjemme å forestille dere mitt opphold her. Jeg har prøvd å tatt dere med gjennom noen bilder og litt tekst, men det kan virkelig ikke sammenlignes. Det å være her sammen med disse personene har vært en opplevelse for livet, virkelig. Tanken på å ikke se dem hver dag.. nei. Jeg har forsatt noen dager igjen her før jeg offisielt drar hjem, de skal nytes. 

Ja jeg har fått litt hjemmelengsel, jeg savner familie og venner selvsagt. Det går veldig opp og ned, men NÅ vil jeg være her. Nå som jeg ser slutten nærme seg vil jeg aldri reise hjem. Det er så trist. Tusen takk EF, tusen takk mamma og pappa. Vi lever i en boble, i California. Folkene her har gitt meg en opplevelse for livet, som jeg skal fortelle videre og se tilbake på. Hver eneste tanke gir meg tårer i øynene, og jeg gruer meg så sinnsykt til siste dag her. Det er vanskelig å forklare følelsen av at alle vennene dine som du føler du har kjent en hel livstid reiser i alle Norges retninger. Jeg ser meg rundt for siste gang flere steder nå, det er forferdelig. Lederene her er helt fantastiske og prøver så godt de kan for å gjøre ditt opphold så bra som mulig. Er man syk, stiller de opp for deg og man føler seg aldri alene eller utrygg. Reis på språkreise hvis dere vil ha en unik opplevelse. Jeg har hørt om mange som har reist før meg, men jeg hadde aldri forestillt meg dette. Ingenting er som man tror, før man faktisk kommer her selv å føler det. Åh, klarer ikke å skrive mer nå. Takk.

Universal studios + prom

For to dager siden var vi i Universal studios, og for en dag det var! Jeg har vært litt dårlig på å oppdatere så nå kommer alt på en gang. Jeg var utrolig trøtt om morgenen når vi reiste til parken, så jeg tror faktisk jeg sovnet i bussen. Det var en lang busstur, så det var egentlig ganske herlig. Parken var utrolig gøy, og jeg er veldig fornøyd med karusellene som var der. Jeg er jo utrolig glad i disney, film, animasjonsfilm og diverse, så jeg blir så utrolig glad når det er alt som omringer meg. Vi tok studio tour, som også var bra. Jeg ble utrolig skuffet fordi vi fikk såvidt se wisteria lane, noe jeg hadde gledet meg utrolig mye til. Ellers, var det veldig spennende å få høre og lære om hvordan filmer blir laget og satt opp. Vi tok også jurassic park riden, som forresten gjorde oss GJENNOMVÅTE. Vi hadde virkelig ikke sett for oss å blå så våte, men jo det ble vi. Noe annet som skjedde var veldig tilfeldig, siden det satt en norsk mann rett ved siden av oss som snakket med oss i karusellen, veldig hyggelig. Det siste bildet i innlegget er fra etter riden, men vi ble MYE våtere en det ser ut som der. Det var også EF disco der, men jeg og Ingvild brukte heller mye av den tiden på å ta karuseller.

Vi hadde prom igår, som var helt utrolig gøy. Det er en av de kjekkeste kveldene jeg har hatt her faktisk. Jeg danset utrolig mye, og ble skikkelig klam og svett. Det var egentlig ganske ubehagelig der inne, men utrolig gøy. 

Meg med 3D briller og Ingrid.

Shopping

Siden sist har jeg hatt rolige dager på campus og shoppet mye. Idag var vi på et sykt bra sted å shoppe og jeg fant noen ting som jeg har letet lenge etter. Jeg har funnet blandt annet adidas hettegenser og kattevans (!!!). Jeg har letet etter kattevans i min størrelse så utrolig lenge at jeg bare måtte kjøpe det idag uten å nøle. Det har vært utrolig kjekt her som vanlig og jeg koser meg ennå veldig mye. Jeg har begynt å få litt hjemmelengsel siden jeg gleder meg så mye til å se vennene mine og familien igjen, men det går fint. Når vi har det så kjekt her så tenker vi ikke så mye på det. Imorgen skal vi på Universal studios, gleder meg sykt.

update

De siste dagene har vært litt rolige, så det har ikke vært så mye å ta bilde eller blogge av. Vertfall, så har jeg vært litt syk, vært i Malibu og slappet mye av. Kroppen min ble syk av Disneyland, så jeg fikk feber i to dager, så det var veldig dumt. Men jeg er helt frisk nå og det er veldig deilig. Jeg har vært mye på campus, men vi besøkte nettop Malibu beach og det var koselig. Været var altfor kaldt til å sole seg, så glemte jeg også en genser så jeg frøs en del. Til tross for det så virket det som en veldig koselig strand. Malibu var utrolig fint, og på bussen hjem så vi på alle de fine husene som lå langs sjøen. Utrolig vakkert. Vi var også på bassenget idag, det var kjekt! Jeg koser meg kjempemasse her nede og tenk at jeg har komt halvveis gjennom nå. Det har gått så fort, men samtidig føler jeg at jeg har vært her i hundre år. Det kommer til å føles SÅ rart å reise hjem. Jeg gruer meg skikkelig mye til å forlate jentene her nede, fordi jeg har blitt så glad i dem. Men nå burde jeg ha lagt meg for lenge siden, natti.

DISNEYLAND

Jeg beklager for dårlig oppdatering i det siste, men jeg har rett og slett ikke hatt tid og jeg har vært syk så det er derfor. Jeg har vertfall hatt to fantastiske dager her nede nok en gang, og jeg skal fortelle litt om de.

Beach

Nok en vellykket dag i California. I dag var det mange som reiste til San Diego. Siden det kostet 50 dollar ekstra, droppet jeg og Emilie det. Vi fikk velge selv hva vi skulle gjøre, så vi dro til stranden med noen andre. Det var sinnsykt mye vind der, og når vi solte oss regnet det sand på oss, men etter en liten om omplassering gikk det fint. Jeg elsker stranden så for min del er det greit. Vi gikk når vi begynte å fryse, siden det ble litt kaldt ettervært. Forhåpentligvis fikk jeg litt farge på kroppen og jeg er enda ikke solbrent! Poeng til meg siden det er utrolig mange røde folk her. Nok en gang spiste vi in n out burger som middag og jeg er ennå mett. I dag var det utrolig digg. Jeg bestilte animal style fries som er plassert på en hidden meny og det er så utrolig godt. Plis prøv det hvis dere har mulighet en gang.

I dag når jeg var på target kjøpte jeg tre bøker på tilbud, så nå leser jeg og Emilie for fullt. Jeg elsker bøker, men uheldigvis er det så tunge at jeg tror ikke jeg burde kjøpe noen flere. Da kan jeg risikere å få overvekt.Vi så forresten ut som tidenes nerder når vi begge to gikk vandrere med hver vår bok og sekk mens vi gikk hjem. Det er ikke anbefalt å gå mens man leser, men sånn er det når man blir ivrig. Vi skulle også prøve å vaske klær, men vi fikk ikke til kortene så vi måtte tørke klærna våres på hengere rundt forbi på rommet vårt. Det er skikkelig morsomt fordi nå henger det sokker og truser overalt her inne. Nå er det natti tid, skal lese litt nå før jeg legger meg. DISNEYLAND i morgen!!

Fourth of july disneyland

Jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal begynne med å forklare min kjærlighet til denne dagen. Det startet med å slite seg opp sengen, fordi jeg og Emilie var skikkelig trøtte. Vi kom oss gjennom det og plutselig var vi på vei til en av de beste dagene her nede. Jeg var så utrolig gira når vi kom til parken, det var så gøy. Jeg er så heldig å få være her nede når disneyland feirer 60 år itillegg til at det var nasjonaldagen. Vi var der fra morgen til kveld, og det var skikkelig slitsomt, men verdt det. Vi prøvde å ta så mange rides som mulig, uansett hvor lang kø det var. Den eneste feilen vi gjor var å stå i kø i 75 minutter for å ta en nemo undervannsbåt. IKKE VERDT DET. Båten var ikke noe særlig, så hvis du vil ha litt nemo stemning, se filmen heller. Ellers var space moutain, tower hotel og berg og dalbanen nede med pariserhjulet de beste attraksjonene. Jeg anbefaler dere å ta med en bok til lengre køer, det gjorde jeg. Hvis dere ikke syntes det er flaut, er det faktisk ikke så gale å stå i kø når man kan lese imens.

Jeg fikk kjøpt en simba bamse, og til dere som vet hvor utrolig glad i jeg er i løvenes konge kan bare tenke dere hvor glad jeg var for kjøpet mitt. Simba følgte meg gjennom hele parken og fikk til og med være med på rides. Jeg holdt på den som om den var mitt barn, og jeg ble gjort narr av. Hahaha. Når vi skulle til å spise, satt vi alle sammen å lo av bildene som ble tatt i karusellene. Det var så morsomt, vi holdt faktisk på å spekke. Det ene bilder er av meg i heisen når jeg skriker for fullt mens jeg klemmer på simba bamsen, hahaha.

I slutten av dagen tok vi en en vannkarusell hele tre ganger. Ågud, det var så utrolig morsomt. Vi ble SKIKKELIG våte alle sammen, og vi ledde og skrek så utrolig mye. Til slutt hadde var alle tissetrengt og altfor våte så vi kunne ikke gjøre det flere ganger. Enden av dagen endte med det fineste fyrverkeriet jeg noen gang har sett. Det er vanskelig å beskrive hvordan jeg følte meg når the circle of life kom på, mens raketter slo i hytt og pine forran meg. Jeg kan faktisk sammenligne det med samme følelse jeg hadde på one direction konserten. Jeg ELSKER løvenes konge, og jeg falt nesten en tåre. I LOVE DISNEYLAND

I dag har jeg hatt en sykedag til tross for at kroppen min virkelig slet i går. Jeg regnte med det, men jeg får bare ta støten å håpe på bedre dager framover. Jeg blir behandlet skikkelig bra her nede og noen veninner kom inn på rommet mitt med sjokolade, mat og ballonger mens de sang ? dont worry, be happy?. Jeg ble SÅ glad. Natti

In n out go megaparty

I dag har vært en veldig sliten og lang dag for min del. Vi begynte dagen med å ha field sports, der vi hadde staffet med litt løping, kryping og ballspill. Det var slitsomt, men morsomt også. Etter det hadde jeg skole og etter skolen fikk jeg smakt på burgeren fra in n out . Alle amerikanere skryter over denne burgeren så det var ikke tvil om at jeg gledet meg. Emilie har utrolig kul lærer som bestilte mat til klassen hennes. Maten var god, men litt overvurdert. På skolen følte jeg meg skikkelig dårlig og sliten, så jeg var egentlig ikke helt giret på å gå på mega party, men jeg koste meg masse der. Jeg fikk bowlet litt, og jeg klare faktisk å få en strike, det var supergøy! Ellers inneholdt mega partye pizza, dansing og litt små aktiviteter rundt forbi. Nå er det endelig helg, så jeg håper på å få til masse spennende innhold og bilder til dere hjemme.