Dagens antrekk

Heihei, håper så langt at alle har hatt en veldig bra fredag. Jeg har vært litt dagsforvirret og har hatt litt problemer med å komme meg til helgemodus. Pleier som regel å ha det problemet om jeg ikke har lagt meg planer, men akkurat nå i skrivende stund har jeg skikkelig friday vibe. Det er ikke hver fredag jeg ønsker å finne på noe, så da er det deilig å faktisk bare kunne slappe av for meg selv + jeg fikk gjennomført litt bloggbilder også. Jeg pleier vanligvis ikke å sette til til å være alene i helgene, men jeg må ærlig innrømme at det nogen ganger er en stor glede. Det er liksom ikke helt det samme som å være alene på en torsdag, er det noen som forstår? hahah kanskje sært, men det er bare noe jeg liker med det. Folkens, ikke glem at det er lov å være alene også uten å kjede seg. Jeg har kost meg i mitt eget selskap idag, så jeg er veldig fornøyd med starten på helgen.

Ellers har det vært full sol idag og jeg har hatt mulighet til å gå med kun t-skjorte ute uten å fryse! Det er faktisk ganske imponerende til å være oktober, men jeg er dessverre ikke helt i fint-vær humør for tiden. Jeg er forberedt på høst, så da burde det være høst. Overskyet og regn passer meg midt i blinken, så får heller sola komme til våren neste år. Med tanke på at høst er min all-time favoritt måned så er jeg veldig skuffet over meg selv for å ikke ha klart å nyte den på det fulleste. Jeg tar årstiden for gitt og føler jeg har all verdens tid til å ta nytte av hvordan været er for tiden. Før jeg vet ordet av det kommer vinteren og lyset ute blir mørkt før jeg får komt meg hjem fra skolen. En blogger har alltid det samme problemet hver mørketid, så det gruer jeg meg til. Ellers er jeg generelt glad i mørketiden fordi den er så utrolig koselig. Jeg er heldig som er en person som er flink til å nyte hver årstid slik som den er ment til å være. Er det sommer, liker jeg sola og er det vinter er jeg bare glad for litt snø. Herlig.

Ellers skal jeg gjøre typisk alene-på-en-fredag ting. Spise pizza, godteri og se film. Prikken over i-en er at katten min også holder meg med selskap. Ha en forsatt fin fredag alle sammen!!!! BLOGGES

Jakke – Urban, T-skjorte – Levis, Bukse – Carlings, Sko – Converse

Når man glemmer at man har en hobby

Jeg irriterer meg over å være lat. Jeg er utrolig lei av å ikke orke, gidde eller prøve. Jeg hadde en hobby for en stund siden og jeg var ute å tok bilder nesten hver dag. Jeg gledet meg til å komme hjem å redigere bildene for så å vise dem til noen, få respons. Jeg storkoste meg og det er det som kalles en hobby. Jeg hadde en hobby.

Nå er jeg på et stadie der jeg fryktelig mye vil gjennomføre bloggen, fordi jeg får en utrolig glede av det, men jeg her ikke motivasjon nok til å komme igang. Det føles ut som at hele meg er satt på pause. Når jeg er for utslitt og lei til å faktisk gjøre det jeg aller mest vil gjøre, da blir jeg urolig. Jeg har alt tid jeg trenger. Det er bare det at jeg lurer meg selv til å tro at jeg ikke har tid eller energi til å gjøre det, men jeg vet at jeg har det. Så jeg lurer på hva det er som holder meg tilbake? 

Jeg klager og tenker ofte på at jeg ikke får nok respons, selv om jeg at venner og familie spør meg når mitt neste blogginnlegg kommer og betyr vell det at noen bryr seg vertfall. Jeg setter utrolig stor pris på det, men det er for lett å bli hengt opp i hvor mange lesere jeg har. Så lenge jeg vet at noen der ute får glede av det jeg gjør, så burde jeg være fornøyd jeg også. Jeg burde fokusere på å elske bloggen min selv og å ikke være for opphengt i hva andre syntes. Jeg vil kunne stå for bloggen og legge full innsats i den. Hva er meningen med å legge ut innlegg uten å føle at det er gjennomført, det er ikke helt meg. Jeg savner å alltid ha ord på hjernen,være kreativ og det å ha fullt av ideer. Jeg tar ofte bilder for å sette inn i innleggene mine, men når det ikke kommer noen ord ut av meg så er det ikke så lett.

Jeg må ikke få meg selv til å tenke at bloggen er noe jeg må gjøre, fordi det er ikke det. Jeg vil blogge. Det er i bakhodet mitt 24/7 og gjør meg utrolig lei fordi jeg er for lat. Jeg har for lite motivasjon og det er et luksusproblem. Bildene under tok jeg en dag jeg egentlig ikke ville ut, men jeg tvang meg selv. Noe som resulterte i noe jeg ble fornøyd med. Det er ikke vanskeligere en det, så jeg må bli mye flinkere til å gjøre slike ting. Ikke nok med at jeg ble fornøyd med bildene, jeg fikk en utrolig glede av å gjøre det. Jeg vil tilbake dit.