Trist

Hei, igår leverte jeg kameraet mitt på represjon siden den ene knappen er ødelagt. Jeg er ikke helt sikker på hva som var galt, men det gikk iallefall ikke ann å bruke selvutløser fjernkontrollen. Fjernkontrollen funker helt fantastisk, men kamera vil ikke registrere den lengre.
Over til en annen sak. I videoen som jeg la ut igår sa jeg at jeg heller ville bruke mac sminke enn sephora sminke. Jeg trodde de mente merket sephora, men de mente tydligvis hele butikken. Jeg ville selfølgelig bare brukt produkter fra hele butikken om det var tilfellet. Jeg kommer helt sikkert ikke til å blogge på 1 uke eller 2 pga kamerat, som jeg er helt avhenging av. Kanskje dere får noen lure innlegg en gang i blandt, men jeg får se hva som skjer. 

Jeg vil lese din blogg

Nå har det seg sånn at jeg skal gjøre lekser, men istedenfor sitter jeg å prøve å finne blogger å lese. Det blir litt kjedelig når jeg går innpå samme blogger 10 ganger i timen fordi jeg kjeder meg sånn. Jeg overdriver selfølgelig litt, men uansett. Legg igjen din blogg i kommentarfeltet så tar jeg en tur innom!

romwe

For noen dager siden fant jeg noen skikkelige kule tightes fra et nettsted kallt ROMWE. Jeg har desverre ikke bestilt noe derfra, og vet derfor ikke hvordan servicen er. Er det noen av dere som har noe erfaring fra denne siden, så hadde det vært fint med beskjed. jeg har funnet mine 3 favoritt tightser og tenkte å vise dem til dere. Direkte link til tightsene ligger under bildet.

Starry Night Leggings finner dere HER

Diamond Cut finner dere HER


 

Burning Fire finner dere HER

 

 

Søndag den 20ene

Hei dere.

Akkuratt nå sitter jeg å slapper av etter en liten rydderunde på rommet, hører på verdens fineste soveliste og blogger selfølgelig. Jeg kom hjem fra Kathrine for en stund siden og planen var å jobbe med engelsk presentasjonen som jeg skal ha imorgen. Jeg har ikke kommet så langt, så jeg har litt av en jobb foran meg. Får dårlig sammvittighet med tanke på at vi har fått så lang tid å jobbe med den, også har jeg nesten ikke brukt tiden. Så, imorgen er det mandag. Det eneste jeg gruer meg til er den presentasjonen. Jeg føler at klassen vår ikke har hatt en presentasjon på så utrolig lenge. Når jeg gikk i 8klasse hadde vi det hele tiden, men når jeg begynte i 9ende var det bare en sjelden gang. Når jeg tenker meg om tror jeg faktisk ikke vi har hatt noen presentasjoner overhodet. OJ! Noe jeg gleder meg til da er at jeg og noen andre fra Høle auf skal faktisk bli intervjuet av sandnesposten. Gleder meg kjempe masse. Det kan være litt skummelt også, siden jeg aldri har blitt interjuet før, men jeg tror nok det går helt fint det. Håper dere får en fin kveld videre.

second chances

//laget av Kathrine Hermansen

ringer

Som sagt skulle jeg lese litt i the hunger games boka, så jeg leste til side 20. Jeg er en av de mange personene som leser utrolig sent. Nå mener jeg ikke helt sykt sent, men sent. Veldig sent. Hehe, ingen forstår sikkert ikke hva jeg mener. Uansett, nå må jeg egentlig hurry up siden mamma vil ha meg med til hommersåk. Skal til ei veninne å overnatte der. Tok bilde av alle ringene jeg fant på rommet mitt på samme hånd. Syntes det ble litt kult. Ikke det at jeg ville gått ut med alle de ringene på en gang, men kult nok til å knipse noen bilder av det. Enjoy.

 

bonne nuit

Hei! Grunnen til at dere ikke har hørt fra meg igår var fordi jeg omtrent lå i sengen hele dagen. Jeg var altså syk og var ikke på skolen heller, derfor hadde jeg virkelig ikke lyst å komme meg på pcen for å skrive ett innlegg. Idag føler jeg meg bedre da. Ikke helt frisk som en fisk, men helt grei. Idag har jeg bare ligget i stuå å sett på disney channel egentlig. Syntes faktisk det er ganske koselig når jeg kan se på gamle programmer som jeg så på når jeg var mindre. Stemning♥ Fikk forresten Hunger games boken igår! Jeg gleder meg så utrolig masse til å lese den at jeg blir gal. Først skal jeg bare gjøre alle pliktene, så håper jeg å få litt lesetid etterpå. Jeg var skikkelig sen med å komme i hunger games mood. Så ikke filmen før sist helg faktisk, hehe. Der har dere meg, klarer ikke helt å få til slike ting så fort(grunnen til at  TShorten på bildene er så “skitten” er fordi jeg ikke gadd å skifte fra pysjamas)

 

 

reeeeelax

Har noen av dere fått med dere at selveste Paris Hilton dukker opp i neste sesong av paradise hotel Norge? Håper ikke jeg er den eneste som gleder meg til å se henne på tvskjermen. Kan ikke akkuratt si at jeg er så veldig begeistret for den dama, men jeg har virkelig troen på at det blir morro. Håper at denne sesongen blir like bra som forrige. Jeg har ikke vært så fan av det programmet før sist år, når det virkelig var helt villt. 

Idag var planen å reise til Sandnes for å støtte noen veninner i et møte, noe som jeg ikke egentlig orket i det hele tatt. Etter en liten “serious” talk, endte det opp med at jeg skulle være hjemme. Noe jeg ble ganske lettet over, har ikke akkuratt følt meg så bra i det siste. Er litt forkjølt etter sist helg, håper det går over snart iallefall. Det som jeg gjor idag var at jeg har sett på tv, spist pannekaker(spennende) og sett mer tv. Elsker dager som dette, hvor jeg bare kan slappe av for fullt. Tipper mange av dere er enige. Ha en fin kveld.