Aussie innkjøp

Det lukter jord i hele senga nå etter katten tok med seg hele skogen inn, helsikken. Før jeg og mamma reiste til Stavanger for å kjøpe deler til bunaden, så hadde vi en ganske hektisk morgen. Memos hunden vår var plutselig borte vekk. Han pleier å stikke av når hvis vi ikke binder han i hagen, så når vi glemte å binde han så var han plutselig vekk. Vanligvis når han stikker av så kommer han med en gang vi roper og leter etter han, nå deriomt, nei.  Han hadde fått snusen på ei tispe med løpetid(???) så han var helt i sin egen verden. Vi måtte kjøre/sykle/gå rundt i 1 og en halv time før vi bare bestemte oss for å kjøre avgårde til Stavanger med Memos trippene løs ute. Det som var ganske morsomt var at når jeg skulle ut å rope på han så trodde jeg at han kom springene mot meg fra skyggen, men nei det var katten min som hadde fått øye på meg. Hun pleier vanligvis å ta følge med meg hvis hun ser at jeg er ute, idag var ikke noe unntak. Hun var bokstavligtalt mellom bena mine, jeg måtte tilåmed bære henne et stykke. Lurer på hvor sykt kult ut det så ut når jeg går bærene på en katt som henger i armene mine(ja jeg bærer henne slik fordi hun bryr seg ikke), mens jeg roper ” MEMOS, MEMOS KOM ” Hhaha, jeg må le når jeg tenker på det. Heldivis fikk vi vite når vi var i stavanger at Memos var trygg og at naboen til “hans andre hjem” hadde funnet han og satt han i hagen til “veninna til Memos”. Han måtte desverre stå der alene siden Trulte/veninnen er på ferie. 

Jeg og mamma måtte innom sparkjøp for å kjøpe ny shampoo, balsam og kur til meg. Jeg har fått helt utrolig slitt hår i det siste, selvom jeg nettop klippet det. Så jeg kjøpte Aussie sine produkter i håp om at de skal redde det stakkars håret mitt. Det verste er at på vei til bilen, etter vi hadde kjøpt produktene så begynte jeg å kjele med håret mitt og fortalte det at jeg beklaget for at jeg har ødelagt det og at det skal få et bedre liv osv. Jeg er sånn, desverre. Har du noen erfaringer med disse produktene, let me know.

messy bun

Herregud, nå er det lenge siden jeg har skrevet et skikkelig innlegg. Jeg har hatt skikkelig problemer med bloggingen i det siste, det er skikkelig fælt. Jeg har hatt så mye å skrive om, så mye å fortelle dere men ingen insprasjon til å ta bra bilder. Jeg har tatt bilder nesten hver dag, men jeg har aldri blitt fornøyd. Når det er slik som det, er det bedre å bare la vær bloggingen å heller komme tilbake når jeg er 100% i bloggmodus(som idag, yey) 

Idag er en skikkelig feelgood day og jeg sitter for meg selv å smiler. Har også huset for meg selv siden mamma og pappa er på jobb tror jeg, haha jeg følger ikke med. Elsker når jeg bare kan gjøre hva jeg vil uten å være i veien for noen andre. Når katten er ute, danser musene på bordet. Her er noen av bildene jeg tok idag. Ikke spør hvordan jeg lagde den frisøren, siden jeg aner nesten ikke hvordan det ble selv engang. Alt jeg gjor var å trikse og mikse, så ble det seende slik ut av seg selv. Jeg drar også veldig i hodebunnen, slik at håret blir løsere.

 

Hverdag sminke tutorial

I dette innlegget skal jeg vise dere hvordan dere kan få den perfekte naturlige looken, som er super rask å lage og ikke særlig komplisert. Før jeg blir busted i å redigere vekk uventet hår under øyenbrynet så tilstår jeg det nå. Før jeg tok bildene, tenkte jeg desverre ikke på å fikse øyenbrynene. De ser derfor veldig rare ut, itillegg til å være litt dusete her og der pga redigering.

1.Du starter med å legge en øyenskygge primer eller en concealer over hele øyenlokket og opp til øyenbrynet. Dette hjelper slik at øyenskyggen varer lenge og at den får et mye jevnere og bedre resultat. Legg deretter en øyenskygge som er mest lik hudtonen din, eller er litt lysere. Når du legger en øyenskygge oppå blir det lettere å duse ut øyenskyggen som man skal bruke senere.

1. Bruk en blending børste til å legge en litt mørkere farge i global linjen og litt over for å få en fin, men naturlig “linje”. Her kan du finne den fargen du syntes gir best skyggelegging på din hudtone, itillegg til å se veldig naturlig ut. Jeg bruker en  farge fra naked2 palettet som heter tease.

Bruk en eyeliner børste, til å lage en fin linje på halve øyet. Jeg liker å bruke en svart eller brun øyenskygge til dette, siden da blir ikke resultatet så volsomt.

Avslutt med din favoritt maskara.

Ta-da!

Hva syntes du om innlegget? Ønsker du flere innlegg som dette?

zombieskrekk.

For et stund siden skjedde den skumleste sims opplevlesen min noen sinne, utenom når jeg var mindre og simmene mine døde. Da var jeg livredd hvis noen i spillet mitt døde, for meg var det skikkelig dramatisk. Den ene gangen måtte jeg faktisk bare spring vekk fra pcen siden jeg ikke lenger klarte å være på den familien lenger, iallefall ikke når graven var det. hvis vi ser bort ifra det så er dette det skumleste til nå. Jeg vet ikke om noen andre der ute spiller sims, men av dere som gjør det så har vell alle hatt den følelsen av å ha den “perfekte” simmen? Iallefall, min perfekte sim holdt på å bli drept av noen zombier, helt til jeg fant ut at de ikke gjor det alikevell. Det verste var at zombiene kom opp fra bakken og de ble bare flere og flere. HAHA FML

Idag har jeg som sikker alle fant ut spilt mye sims, vasket badet, støvsugd kjøkkene, stuen og ganger, ryddet rommet og halveis ryddet i kleskapet. Typisk søndag for min del egentlig. Jeg liker egentlig slike søndager. Fordi da har jeg følelsen av å ha gjort noe fornuftig når jeg legger meg,  men nå som jeg er skikkelig stresset over den dumme gymtimen som jeg skal ha imorgen blir alt ødelagt. Jeg begynte på den idag og jeg aaaaner ikke hvordan jeg skal forsette, ønsk meg lykke til og ha en forsatt fin søndag! (hvis noen skulle lurte så er det påskeegget mitt fra 2år siden som jeg har som pynt!!! Det er ikke 2 år gammelt snop oppi, æsj)

room details

Jeg elsker dager som dette. Jeg sto opp av meg selv kl 8, lå i sengen i en time, sto opp og ryddet rommet 100% ryddig. Jeg klarer ikke å huske sist gang rommet mitt var så ryddig som nå, det er skikkelig rart. Jeg elsker når rommet mitt er ryddig, jeg får så utrolig masse insprajon av det. Når jeg har det ryddig rundt meg, så slipper jeg å tenke masse negative tanker og jeg begynner å bli skikkelig kreativ. Dumt for meg at alt jeg skal gjøre idag er å jobbe med en gymtime som jeg skal ha imorgen. Etter det skal jeg nok spille sims. Haha, søndag er søndag.

Good feeling

Heiiiiiiiiiiiiiiii, idag er jeg i skikkelig godt humør! Jeg aner ikke om det har noe med været å gjøre eller om jeg bare er sånn som dette en gang i blandt. Idag når jeg våknet, ble jeg skikkelig deprimert siden jeg ikke orket å gå ned for å lage meg frokost. Det var ikke så fristende med skive og skinke liksom, men det var ikke noe problem siden før jeg visste ordet av det så sto broren min med egg og bacon til meg ♥♥♥ Det er så gøy når han kommer på besøk. Jeg lå i sengen min alt for lenge, slik at jeg ikke fikk snakket skikkelig med han 🙁 Så der står jeg på rommet mitt med et trist ansikt når jeg ser at bilen hans kjører av gårde fra vinduet. Idag er planen å være med Anna, Kari og Tiril. Anna og Kari vil være inne i det fine været, men jeg SKAL få dem ut før det er for sent. Det jeg syntes er dumt er at jeg ikke er så flink til å komme meg ut huset selv, så jeg er skikkelig bekymret for at solen skal forsvinne før jeg er ferdig med alt jeg skal gjøre inne. Jeg skal blandt annet rydde rommet, slik at Tiril kan få plass her inne uten å snuble i alle tingene mine.

Outfit 0603

Når jeg kom hjem fra skolen idag sto det klar sushi til meg og Anna i kjøleskapet. Det er første gangen jeg har spist sushi hjemme og det var helt fantastisk. Til alle som ikke har smakt sushi: SMAK DET FØR DU DØMMER DET. Det er skikkelig mange som sier de ikke liker det før de har smakt, ååh. Blir sur. Idag er det helt stålende vær og jeg har tenkt å tilbringe hele dagen ute i det fine været. Nå har jeg maset om sol i mange dager, så jeg bør nyte det så godt jeg kan. Dumme Anne ville være inne å se film, men jeg skal nok få henne ut på ett vis. Hun ville ikke være med ut å ta bilder, så det blir alene idag også. Hvor klærna er fra står nederst i innlegget.


Sko – Jefferey Campbell    Stømpebukse – H&M     Kjole – H&M    Genser – BikBok    Smykke – BikBok

concealer vs concealer

Hei, Idag har jeg tenkt å snakke litt om 2 concealere som jeg har brukt mye i det siste. Jeg skal snakke litt om hva som er bra med dem og hva som er dårlig. I tillegg til alt dette skal jeg også kåre en vinner til den concealeren som jeg syntes er best. Concealerene jeg har valgt ut er bareMineral’s correcting concealer og theBalm’s timeBalm concealer . Prisene jeg legger inn her er fra nettsiden Coverbrands, fordi det er den nettsiden jeg bruker og derfor har jeg ikke sjekket med andre nettsider angående pris.

bareMinerals: En av de første tingene man legger merke til når man påfører denne, er at den er skikkelig tynn, men forsatt utrolig bra dekkevne. Det er et utrolig pluss at man ikke trenger 2-3 lag for å få et jevnt og bra resultat. Concealeren dekker bra uten klomper og man sitter igjen med en naturlig look. Den er lett å påføre og kan både påføres bra med børste eller uten. Jeg selv foretrekker å bare bruke ring fingeren når jeg påfører, slik at jeg har litt mer kontroll. Ellers anbefaler jeg for dere som bruker børste og gå over med ringfineren etter påføring. Etter man har tatt på concealern, kan man merke at den smelter lett inn i huden uten å se unaturlig ut. Man merker ikke at man har den på og det føles helt rent. Concealer inneholder 2g produkt, noe som kan virke litt lite. Jeg hadde selv ønsket at den skulle inneholde litt mer produkt, men siden den er så utrolig drøy i bruk, så er ikke det noe problem.. Prisen ligger på 205.- på coverbrands. 

Thebalm: Når jeg påførte denne for første gang, ble jeg ekstremt overasket. Konsistensen er utrolig tykk, noe som gjør det grisete og vanskelig for meg å påføre med fingrene. Når den påføres, må jeg jobbe mye med den for at den skal sette seg skikkelig inn i huden. Etter man har påført den skikkelig, kan man merke at man blir litt oljete. Det er ikke så mye at man legger ekstremt merke til det, men nok til at jeg ser det. Det kan derfor være lurt å sette concealeren med et pudder for et matte resultat. Jeg foretrekker å påføre denne concealeren med en concealer børste. Jeg bruker den fra bareMinerals og den funker fantastisk. Det føles ikke bra om concealeren ligger som et tykt lag over huden din, derfor er det alltid lurt å gå over med ring fingeren for å få et bedre resultat. Concealeren inneholder 7.5g produkt, noe som jeg selv syntes er utrolig mye. Den varer lenge og du trenger ikke å bekymre deg om at du bruker den opp etter 2 uker. Dekkevnen er ganske bra. Den dekker mørke ringer perfekt og klomper ikke. Prisen ligger på 169,- på coverbrands.

 Resultat: Etter min mening mener jeg at bareMinerals sin concealer passer mye bedre til min hud og den er mye bedre og lettere å jobbe med. Den er også veldig drøy i bruk, noe som er veldig bra. Det som trekker theBalm sin concealer så mye ned, er at den er så tykk og vanskelig å påføre med fingrene. Husk at dette er mine meninger og at disse produktene virker forsjellig fra person til person.

Har du prøvd noen av produktene eller ønsker å prøve dem? Let me know

 

Sandy olsson

 Hei sitter jeg med 3 kg tungt hår, kråke hals og skikkelig klar for kostyme party! Jeg får se hvordan det går, i og med at jeg enda ikke er helt frisk. Kan ikke helt si at jeg er klar for å hoppe rundt på dansegulvet, men jeg deltar så mye som jeg kan. Hvis noen av dere ikke allerde klarer å se hvem jeg skal være, så skal jeg være Sandy fra grease. Vanligvis når jeg har kledd meg ut har jeg ikke vært mer kreativ enn å kle meg ut som heks, djevel eller katt. Yeyyy. Håper du liker bildene som jeg tok isted. Syntes selv de er litt sånn halvspesielle. Jeg er ikke helt vant med å se meg selv med dette “kostyme.”