Videoblogg

Hei, her er videoen jeg snakket om å legge ut. Er det noe dere bør vite før du ser videoen er det at jeg og Kari er vandt med å være litt slemme mot hverandre og vi tar det bare sarkastisk ment, da vet dere det. Vil dere at jeg skal lage flere videoer, så gjerne kom med forslag i kommentarfeltet.

just give me a reason

Jeg hater virkelig slike dager når jeg ikke klarer å stå opp når klokken ringer. Jeg er den personen som blir egentlig ganske sur visst jeg ikke står opp når jeg ønsker. Det er mye bedre å stå opp tidlig for å få nyte dagen, for min del! Idag sto jeg iallefall opp i ca 1 tia for å knipse noen innkjøps bilder til dere, men jeg kan virkelig ikke si at noen av de ble bra. Dere får heller se klærna når jeg har de på meg istedenfor. Noen bilder ble altfor lyse, mens andre ble mørke osv. Jeg valgte fordeom 2 bilder til dere som jeg redigerte i sepia tone, for at de skulle bli litt kulere. Jeg er ikke helt fornøyd, men det får holde til nå. Idag har jeg bare tenkt å slappe av hjemme og synge på P!NK sanger. Jeg elsker virkelig henne, sangene hennes er helt utrolige. Jeg liker godt true love og just give me a reason(trykk på sangene for å få direktelink til youtube) snakkes senere!

photoshoot

heiheihei. Som sagt så tok jeg noen bilder ute for noen dager siden som jeg prøvde å redigere. Bildene ble ikke så vellykket som jeg håpet, ettersom jeg er ganske alvorlig på alle. Haha, håper dere liker dem. Jeg må bare beklage på forhånd at jeg ikke kommer til å legge ut noen innkjøps innlegg senere. Vi sto opp alt for sent, så nå er det altfor mørkt. Skal se hva jeg får til imorgen.

morgen

Hei, akkuratt nå venter jeg på at Kari skal komme seg opp av senga fordi vi må nemlig rekke bussen som går til sandnes. Her vi bor er det nemlig ikke sånn at vi kan vente en halvtime eller 10 minutter på nesten buss, så det er viktig at vi kommer oss opp! Noe Kari ikke er flink til i det hele tatt, uff. Vi skal iallefall til Sandnes for å møte Hannah, så reiser vi videre til kvadrat for å shoppe. Det blir kjempe gøy. Det er så lenge siden jeg har vært å shoppet med veninnene nå at jeg nesten blir flau. Snakkes kanskje senere, hadebra.

Oreo love

mininicki

Hei, idag har jeg tilbrakt så å si nesten hele dagen min hos Kari, noe som er utrolig koselig som alltid. Neida, jeg tuller. Aldri kjekt hos kari. joda,neida, joda. Vi har egentlig bare slappet av og tatt noen bilder. Planen var egentlig å spille sims, nå som vi er helt gal etter det. Men det gikk ikke akkuratt som planlagt. Nå har vi planlagt å lage oreomilkshake, kakao og smoothie. hahah, en skikkelig god blanding. Egentlig så tviler jeg på om vi får sette i gang med noen av delene. Siden det er så typisk at vi stiller oss inn på å lage masse godt, men ender med å bare lage oss noe rar kari mix istedenfor. Ønsk oss lykke til da!


forresten: Jeg lånte kari sin lilla leppestift idag fra viva la diva(very violet). Hva syntes du? hot or not?

 

hei og hå

Idag følte jeg virkelig for å være morgen fugl må jeg si. Jeg sto opp i ca 10, 11 tia og stelte meg, så gikk jeg ut for å ta noen bilder. Bildene jeg tok ute ble ikke så særlig bra, så derfor skal jeg gjøre mitt andre forsøk på å ta noen nye bilder som jeg forhåpentligvis kan bruke på en kommende header. Det var helt fryktelig kaldt ute når jeg skulle ta bilder, jeg kunne nesten ikke tro det. Eller så har det bare noe med at jeg bare hadde en tynn bluse på meg å gjøre.. Haha! Hva gjør man ikke for bloggen? neidaaa.. Jeg tok heller noen bilder inne, håper dere liker dem.

 

chill

Nå sitter jeg i senga med pysjamasen på og koser meg med knekkebrød og starbucks koppen min (har forresten lagt druene i fryseren kari, come get them) Hahaa, ja jeg får mest sannsynlig besøk av Kari, ettersom hun liker så godt frosnet druer. Det er bra å låkke vennene dine med mat! Men iallefall, idag skal jeg bare ta det rolig. Har ingen planer om å kle på meg å gå ut heller, visst ikke Kari nekter å komme til meg,Da må jeg hente henne. Så må jeg også rydde rommet nå etter julen. Det er helt bombert med julegaver, ops.Ha en fin kveld

 

Heihei, lenge siden sist? Ja, jeg har virkelig ikke hatt bloggmotivasjon i det siste, men det håper jeg endrer seg. Idag føler jeg meg ikke så bra, i og med at jeg ble forkjølt rett før jul og jeg ennå ikke er helt frisk. Jeg er ikke noe skikkelig syk, men litt rennende i nesen og sår i halsen. Det å være forkjølt på jul er virkelig ikke noe jeg anbefaler fordi det er skikkelig slitsomt og trist. Nå er det noen dager etter julaften var og jeg har faktisk begynt å få julesteming igjen. Det føles herlig å vite at jeg har maaange dager igjen fri, før jeg begynner på skolen og at jeg bare kan gå hjemme i pysjamas og tøfler. Tok noen bilder idag etter jeg sminket meg og fikset håret. Ja, når jeg kjeder meg så sminker jeg meg. Aner ikke hvorfor det er så gøy, men jeg pleier faktisk å gjøre det når jeg ikke har noe annet å finne på. Trikse, fikse og glitre ♥